Bölge Genel Güncel Gündem Sağlık

GELECEK PARTİSİNDEN HERKESE DAVET…

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışı gerçekleştirdi. İl Başkanı Kürşat Emre Çandır tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti. Kızılay’ın kan stoklarının tükendiği ve bu anlamda..

GELECEK PARTİSİNDEN HERKESE DAVET…

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışı gerçekleştirdi. İl Başkanı Kürşat Emre Çandır tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.
Kızılay’ın kan stoklarının tükendiği ve bu anlamda kan bağışına ihtiyaç duyulduğu çağrısına cevap veren Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır Kızılay Kan Bağışı Merkezinde bağışta bulundu. Tüm Yalova halkını kan bağışında bulunmaya davet eden Çandır, “Sağlığın kıymetinin en çok anlaşıldığı bu günlerde, en çok ihtiyaç duyulan dokuların başında kan geliyor. Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyeye inmeden vatandaşlarımızın üzerine düşeni yapması gerekiyor. Milletçe, Pandemi sürecini sağlıkla atlatabilmenin formülü, birlik ve beraberlik bilincinde birbirimize destek olmaktan geçiyor. 18-65 yaş arasında, bulaşıcı hastalığı olmayan tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz, dedi. Kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız, Pazaryeri’nin karşısında, minibüs duraklarının yanında kurulan Kızılay Kan Merkezi’ne müracaat edebilir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL