Kültür-Sanat

GİRDAP DEFALARCA ALKIŞLANDI

Yalova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri ‘Girdap’ isimli tiyatro oyunuyla devam etti. Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman ve çok sayıda..

GİRDAP DEFALARCA ALKIŞLANDI

Yalova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri ‘Girdap’ isimli tiyatro oyunuyla devam etti. Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman ve çok sayıda vatandaş düzenlenen tiyatroya katıldı.

Program öncesi Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımının zararları hakkında bilgiler verildi. Ardından ilk gösterimi öğrenciler için gerçekleşen Girdap adlı oyunun ikincisi vatandaşlar için sahnelendi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Arslan Salonu’nda oynanan oyunda uyuşturucu madde kullanımı konu olarak işlendi. Oyun sonunda vatandaşlar, tiyatro oyuncularını defalarca alkışladı.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Sarıduman ve İl Emniyet Müdürü Topaloğlu oyunculara çiçek takdim ederek, Yalovamızın simgesi Yürüyen Köşk maketini takdim ettiler. Oyun sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL