Genel

HAYDİ KARAMÜRSEL ŞİMDİ DESTEK ZAMANI!

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Kocaeli 8. Sıra Milletvekili Adayı, Karamürsel’li Halil Maya ve MHP Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu. GÖKTEKİN:’KARAMÜRSEL TARİHİNDE BİR İLK!’ Karamürsel’li bir ismin,..

HAYDİ KARAMÜRSEL ŞİMDİ DESTEK ZAMANI!

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Kocaeli 8. Sıra Milletvekili Adayı, Karamürsel’li Halil Maya ve MHP Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu.

GÖKTEKİN:’KARAMÜRSEL TARİHİNDE BİR İLK!’

Karamürsel’li bir ismin, tarihinde ilk kez Kocaeli’den milletvekili sıralamasına girdiğini, şimdi Karamürsel’in evladı Halil Maya’ya sahip çıkılması ve destek verilmesi gerektiğini Gazete Akkent Genel Yayın Yönetmeni Emre Can Kazmalı’ya açıklayan MHP İlçe Başkanı Göktekin,’ Bizim ve partimizin için 8. Sıra veya 1. Sıranın olmanın hiçbir önemi yok. Bizler MHP için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Karamürsel’in tarihinde ilk defa MHP gibi önemli bir partiden, genç ve başarılı bir isim milletvekili adayı olarak açıklandı. Bizler öncelikle liderimiz Devlet Bahçeli’ye ve parti üst kademelerimize teşekkür ederiz. Canla, başla çalışacağız. Şimdi Karamürsel halkı olarak, evladına sahip çıkma vaktidir.’ dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI MAYA:’ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’

Karamürsel için projelerinin olduğunu, Karamürsel ve Kocaeli halkı için hizmet etmekten hiçbir zaman geri planda olmayacağını, ilçenin sorunlarına ve halkın taleplerine hâkim olduğunu belirten MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Halil Maya,’ İlçemiz tarihinde ilk defa bir milletvekili Kocaeli’nden sıralamaya girdi. Öncelikle bana bu yolu açan MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, partimizin üst kademelerine ve benimle birlikte yürüyen, destek veren ilçe teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim. Evet bizler bir yola çıktık. Bu yolda da en önemli destekçimiz Karamürsel’in halkı olacaktır. Kapı kapı gezip, kahve kahve, esnaf esnaf gezip kendimizi tanıtacağız, projelerimizi anlatacağız. Milliyetçi halk partisinin her neferi gibi, bizlerde 7/24 sahada olacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.’ diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL