Kültür-Sanat

HER CUMARTESİ ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE VAKTİ

Yalova Belediyesi’nin her Cumartesi günü çocuklar için düzenlediği çocuk etkinliklerinde bu hafta sonu da çocuklar doyasıya eğlendi. Mutlu İnsanlar Apartmanı isimli çocuk tiyatrosu, miniklerin eğlencesini doruğa çıkardı. Yalova Belediyesi, İbrahim..

HER CUMARTESİ ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE VAKTİ

Yalova Belediyesi’nin her Cumartesi günü çocuklar için düzenlediği çocuk etkinliklerinde bu hafta sonu da çocuklar doyasıya eğlendi. Mutlu İnsanlar Apartmanı isimli çocuk tiyatrosu, miniklerin eğlencesini doruğa çıkardı.

Yalova Belediyesi, İbrahim Müteferrika Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında, 7’den 77’ye her kesimden izleyici için etkinliklerini sürdürüyor. Her hafta sonu olduğu gibi bu Cumartesi günü de çocuklar için düzenlenen etkinlikler, ‘Mutlu İnsanlar Apartmanı’ isimli çocuk tiyatrosu ile devam etti. Yalova Belediyesi Sabahattin Engin ve Mesude Engin Çocuk Tiyatrosu ve Kütüphanesi’nde ücretsiz ve 3 seans olarak gösterimde olan tiyatroda çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocuklar Tatilde Eğlenceye Doyacak

28 Ocak Cumartesi günü 2 seans olarak gösterime sunulacak olan Ormanlar Kralı Aslan isimli tiyatro gösterisinin akabinde 5 gün boyunca aralıksız olarak devam edecek olan ‘Yarıyıl Şenliği’ de çocuklarla buluşacak.

Tüm çocuk tiyatroları için çocuk tiyatrosu, etkinlik.yalova.bel.tr adresinden kayıt yaptırıldıktan sonra ebeveynlerin telefonlarına SMS ile gelecek olan Qr kodu okutarak sahnelenecek oyun izlenebilecek. Yapılan yeni uygulamayla 3 farklı oyun için kayıt yaptıran ve oyunlara gelmeyen ebeveynler devam eden süreç içinde kayıt yaptıramayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL