Genel

HİAL’DE 8 MART ETKİNLİĞİ

Bu yıl eğitim-öğretim yılına yeni başlayan kısa sürede yapmış olduğu etkinlik ve başarılarla adından söz ettiren Prof.Dr.Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Prof.Dr.Halil İnalcık Anadolu..

HİAL’DE 8 MART ETKİNLİĞİ

Bu yıl eğitim-öğretim yılına yeni başlayan kısa sürede yapmış olduğu etkinlik ve başarılarla adından söz ettiren Prof.Dr.Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.
Prof.Dr.Halil İnalcık Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte Okul Müdürü Selda Altan, Kadın Okul Öğretmen ve Personelleri ve Kadın Okul Aile Birliği üyeleri yer aldı.
Yapılan etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Okul Aile Birliği Başkanı Neslihan Kınacı; “Değerli velilerimiz, Okul Aile Birliği olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyor, hepinize sevgilerimizi yolluyoruz. Sizlerin nezdinde bu güzel günde Kadın öğretmenlerimiz, Kadın çalışanlarımız, Kadın Okul Aile Birliği üyelerimiz ile bir aradaydık. 40 yıllık hatır için birer fincan kahve yudumlarken, Kadın dayanışmasını, Kadın emeğini, Kadın zevkini ve Kadın farkını hissettiren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Okulumuza Kadın Eli Değdi
Sözlerine şöyle devam eden Kınacı; “Okulumuzda ilk kez kutlanan bu özel günde HİAL pastamızı kestik.
Okul Aile Birliği olarak, Okulumuzun Kurucu Müdürü Sn.Selda ALTAN’a bu zorlu görevinde KADIN gözünün, KADIN elinin farkını hissettirdiği için teşekkür ediyoruz ve kendisine bugünün anısına bir plaket takdim ettik. Bu vesile ile hem bu güzel günde, hem okulumuzun her ihtiyacında işinden izin alıp, vakit ayırıp emek veren, her daim bizimle olan tüm Okul Aile Birliği üyelerimize sizlerin nezdinde birkez daha teşekkür ederim” diye sözlerini noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL