Bölge Ekonomi

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HIZLI VE ETKİN HİZMET

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HIZLI VE ETKİN HİZMET Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yalova İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz arasında, vatandaşlara daha hızlı ve..

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HIZLI VE ETKİN HİZMET

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HIZLI VE ETKİN HİZMET

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yalova İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz arasında, vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir hizmet sunmak adına işbirliği protokolü imzalandı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yalova İl Müdürlüğü, vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir hizmet sunmak adına Yalova Belediyesi ile bir protokol imzaladı. Protokol kapsamında ihtiyaç sahiplerinin tespiti yapılarak, çalışmalar koordineli şekilde yürütülecek. İşbirliği protokolü imza töreni Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, meclis üyesi Melahat Yalçın ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yalova İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
‘Şehrimize hayırlı olsun’..
Konuyla ilgili konuşan Özyılmaz, “Bütün dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını dolayısıyla sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına başvuruları en hızlı şekilde sonuçlandırmak önceliğimiz. Vatandaşımıza verilen hizmetin hızlı ve etkin ilerleyebilmesi için devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören, devletimizin sıcak eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yalova İl Müdürlüğümüz ile sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürmekte olan Yalova Belediyemiz arasında imzalamış olduğumuz protokolümüz şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.
‘Vatandaşlarımızın yanında olacağız’..

Protokolün hayırlara vesile olması temennilerinde bulunan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL