Genel Güncel Gündem

İLÇE BAŞKANI METE’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları nedeniyle yayınladığı mesajında; “Cumhuriyet, bir milletin her türlü imkânsızlıklar karşısında vatan sevgisi, hürriyet ve istiklâl aşkıyla, bağımsızlığına kavuşabilmek..

İLÇE BAŞKANI METE’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları nedeniyle yayınladığı mesajında; “Cumhuriyet, bir milletin her türlü imkânsızlıklar karşısında vatan sevgisi, hürriyet ve istiklâl aşkıyla, bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından, elde etmiş olduğu büyük bir zaferin neticesidir.” dedi.

Bu millet bugün tıpkı geçmişte olduğu gibi ülkesi üzerinde oynanmak istenen her türlü oyunu bozacak feraset ve azme sahiptir. Ecdadımızın esarete karşı vermiş olduğu destansı mücadele ile bağımsızlığını kazanmış olan büyük Türk Ulusumuz, Cumhuriyetimizi miras bırakan aziz kahramanlarımızdan güç ve ilham almaya daima devam edecektir.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla donatılmış olan bu aziz millet her alanda ilerlemenin en bariz teminatıdır.

Bu vesile ile taşımış olduğu değerleriyle bizlere emanet edilmiş olan  Cumhuriyetimizin kurucusu başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu mübarek toprakları bizlere vatan kılan, ebediyete intikal etmiş olan aziz şehitlerimizi drahmetle anıyor, gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL