Bölge

İNCE “Ver yetkiyi gör etkiyi” HABER :FERİT CABAS

İnce gece geç saatlerde yayınlanan kararnamelerle ilgili Cumhurbaşkanına ağır eleştiriler bulundu. Merkez bankasının başarısızlığından Cumhurbaşkanını sorumlu tutan İnce twiter’da şöyle açıklamalar yaptı… İnce ‘’Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ne olduğunu gece..

İNCE  “Ver yetkiyi gör etkiyi” HABER :FERİT CABAS

İnce gece geç saatlerde yayınlanan kararnamelerle ilgili Cumhurbaşkanına ağır eleştiriler bulundu. Merkez bankasının başarısızlığından Cumhurbaşkanını sorumlu tutan İnce twiter’da şöyle açıklamalar yaptı…

İnce ‘’Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ne olduğunu gece kararnameleriyle bir kez daha gördük.  Bu kaçıncı Merkez Başkanı Bankası?  “Ver yetkiyi gör etkiyi” diyen, sürekli değişen Merkez Bankası Başkanları değil Erdoğan’dır. Faizin de kur artışının da sorumlusu Erdoğan’dır ‘’ dedi

Muharrem İnce fesih edilen İstanbul sözleşmesi için ‘’ Toplum ve aile yapımız için zarar teşkil eden İstanbul Sözleşmesi değil sizin bu bozuk zihniyetinizdir’’ diyerek hükümeti çok sert biçimde eleştirdi.

İnce ‘’# istanbulSözleşmesi’ni uygulamak yerine sözleşmeden çekilmeyi seçen hükümet, kadına şiddeti önleme konusunda samimi olmadığını bir kez daha ispatlamış oldu.  Toplum ve aile yapımız için zarar teşkil eden İstanbul Sözleşmesi değil sizin bu bozuk zihniyetinizdir!’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL