Güncel

KAPALI PAZAR YERİNE YENİ ANONS CİHAZLARI YERLEŞTİRİLDİ

Yalova Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yalova A.Ş. ve pazarcılar odasının öncülüğünde kapalı pazaryerinde bulunan anons ses sistemleri yenilendi. Vatandaşları ve pazarcı esnafını uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla kapalı pazaryeri dükkanları ve..

KAPALI PAZAR YERİNE YENİ ANONS CİHAZLARI YERLEŞTİRİLDİ

Yalova Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yalova A.Ş. ve pazarcılar odasının öncülüğünde kapalı pazaryerinde bulunan anons ses sistemleri yenilendi.

Vatandaşları ve pazarcı esnafını uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla kapalı pazaryeri dükkanları ve kapalı pazaryerine yeni anons cihazları yerleştirildi. Pazar esnafımızın ve hemşerilerimizin talep e isteklerine her zaman önem verdiklerini belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Vatandaşlarımızın, esnafımızın talep ve istekleri doğrultusunda şirketimize bağlı açık ve kapalı pazaryerinde bulunan anons sistemlerini yenileme çalışmaları yapılmıştır. Hem duyuru hem de oluşabilecek olumsuzluklarda esnafımız ve vatandaşlarımız görevli arkadaşlarımıza ulaşıp anons yaptırabilecekler” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL