Spor

KARADENİZ, “YENİ SEZON HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLIYOR”

Bu sezon Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor, 2022-23 yeni sezon hazırlık çalışmalarına yakında başlıyor. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, yeni sezonu açtıklarını,..

KARADENİZ, “YENİ SEZON HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLIYOR”

Bu sezon Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor, 2022-23 yeni sezon hazırlık çalışmalarına yakında başlıyor.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, yeni sezonu açtıklarını, takımın sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlara başlayacağını, sezon içerisinde gerekli görüldüğünde transferlerin devam edeceğini söyledi. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol şube sorumlusu Karadeniz, 2022-23 sezonunda mücadele edecek tüm takımların sorunsuz bir lig geçirmesi temennisinde bulunarak, başarılar diledi. Karadeniz açıklamasının devamında desteklerini esirgemeyen Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Ali Murat Silpagar’a teşekkür ettiğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL