Bölge

KARAMÜRSEL TURİZMİNE DEV YATIRIM ‘’DENİZCİLİK MÜZESİ’’…HABER: FERİT CABAS

KARAMÜRSEL TURİZMİNE DEV YATIRIM ‘’DENİZCİLİK MÜZESİ’’…HABER: FERİT CABAS KARAMÜRSEL turizmine yatırımlar hız kesmiyor. Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’ın sıradaki projesi ‘’Denizcilik Müzesi’’ olacak. Karamürsel Turizm Derneğinin ilçemizde ki tüm turistlik faaliyetlerde..

KARAMÜRSEL TURİZMİNE DEV YATIRIM ‘’DENİZCİLİK MÜZESİ’’…HABER: FERİT CABAS

KARAMÜRSEL TURİZMİNE DEV YATIRIM ‘’DENİZCİLİK MÜZESİ’’…HABER: FERİT CABAS

KARAMÜRSEL turizmine yatırımlar hız kesmiyor. Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’ın sıradaki projesi ‘’Denizcilik Müzesi’’ olacak. Karamürsel Turizm Derneğinin ilçemizde ki tüm turistlik faaliyetlerde olduğu gibi bu proje için canla başla çalışması ilçe halkından takdir toplamaya devam ediyor.

KARAMÜRSEL Belediyesi ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak Denizcilik Müzesi, Osmanlı Devleti’nin ilk tersanesinin kurulduğu, ilk savaş gemisinin yapıldığı, ilk “kaptan-ı derya ‘unvanına denizcisi Karamürsel Alp Bey’in fethettiği ilçemizin köklü tarihini gözler önüne serecek. 10 bin metrekarelik alana inşa edilecek Denizcilik Müzesi’nde denizciliğiyle ilgili interaktif, yaşayan bir mu “ze konsepti uygulanacak.  Mu ze alanında kütüphane, su sporları eğitimi, balık ve avcılık atölyesi, model gemi üretimi, yeme-içme ve hediyelik eşya bölümleri bulunacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL