Bölge Genel Güncel Gündem Sağlık SonDakika

KARAMÜRSEL’DE HAYAT EVE SIĞMIYOR!!! HABER: FERİT CABAS

Karamürsel’de adeta hayat eve sığmıyor… Hayat eve sığar uygulamasında tüm Karamürsel haritası yüksek riskli bölge olarak ilan edilmiş durumda. Karamürsel bölgesinde inanılmaz vaka artışı tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık çalışanları Karamürsel..

KARAMÜRSEL’DE HAYAT EVE SIĞMIYOR!!! HABER: FERİT CABAS

Karamürsel’de adeta hayat eve sığmıyor…

Hayat eve sığar uygulamasında tüm Karamürsel haritası yüksek riskli bölge olarak ilan edilmiş durumda. Karamürsel bölgesinde inanılmaz vaka artışı tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık çalışanları Karamürsel halkını evde kalması ve zorunlu haller dışında dışarı çıkmaması konusunda şiddetle uyarıyor…!!!!! Aldığımız bazı duyumlara göre Karamürsel bölgesinde bazı sağlık çalışanlarının da karantinaya girdiği yönünde. Belediye tarafından gün içinde halka mesafe, maske ve izolasyon konusunda uyarılar yapmakta. Karamürsel’de günlük vaka artışının 15-25 kişi arasında olduğu pozitif, temaslı ve semptomlu hasta sayısının da şuan da 1000 kişinin üstünde olduğu bilgisine ulaştık. Semptomları mevsimsel grip semptomlarına benzerliği göz önündeki en çarpıcı detay.

Karamürsel halkı olarak gerekmedikçe evden çıkmayıp sağlık çalışanlarımıza destek olmalıyız. #KARAMÜRSELEVDEKAL  #KARAMÜRSELHAYATEVESIĞAR

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL