Spor

KENT KUPASI YALOVA ŞEHİR OYUNLARI SONA ERDİ

Yalova Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ile Yalova Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “Kent Kupası Şehir Oyunları” organizasyonu yapılan final maçıyla tamamlandı. 1 ay boyunca kurumlararası futbol,..

KENT KUPASI YALOVA ŞEHİR OYUNLARI SONA ERDİ

Yalova Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ile Yalova Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “Kent Kupası Şehir Oyunları” organizasyonu yapılan final maçıyla tamamlandı.

1 ay boyunca kurumlararası futbol, basketbol, bocce, dart, Yürüyen Köşk koşusu, yüzme ve bisiklet dallarında müsabakalar düzenlendi. Şehrin en büyük organizasyonunda 26 takım, 800 sporcu, 7 farklı branşta yarıştı. Vatandaşları bütünleştirmek adına yapılan Yalova şehir oyunları kent kupası; futbol dalında, heyecanlı finalle sona erdi.

Finalde Şampiyon Yalova Emniyeti 2 Oldu

Fatih Halı Saha’da düzenlenen final müsabakalarının son maçında YSMMO ve Emniyet İl Müdürlüğü 2 karşı karşıya geldi. Final maçını Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk da tribünde yerini alarak yakından takip etti. Yapılan final maçında Yalova Emniyet Müdürlüğü 2 şampiyon takım olarak zirvede yerini aldı.2. YSMMO, 3. Yalova Emniyet 1 ve 4. ise Yalova Belediyesi Personel A.Ş oldu.

Branşlarda Birinci Olan Takımlara Yemekler Başkandan..

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “26 takım 7 farklı branşta 800 sporcunun katılımıyla gerçekleşen bir etkinliğe imza attık. Birinci olan takımlarımızla birlikte akşam yemeği organizasyonumuz olacak. 1.sini düzenlediğimiz kent kupası Yalova şehir oyunlarını gelenekselleştirmek istiyoruz. Her sene daha farklı bir organizasyon yapmayı hedefliyoruz. Buradan emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Polis Sedat Gezer Adına Pankart Açıldı

Kent kupası şehir oyunları futbol müsabakasında şampiyon olan Emniyet Müdürlüğü 2, şehit olan meslektaşı Polis Memuru Sedat Gezer adına “Şehidimizi Unutmayacağız” yazılı pankart açtı. Emniyet Müdürlüğü tarafından hak edilen şampiyonluk kupası, Mersin Tece Polis Evi nizamiye noktasına yapılan terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Sedat Gezer adına anıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL