Bölge Güncel Gündem Siyaset

KILIÇDAROĞLU’NU BİR AVUÇ İNSAN KARŞILADI !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’de gerçekleştireceği program kapsamında Karamürsel’e gelerek partililer ile bir araya geldi. Karamürsel’e gelen Kılıçdaroğlu’nu büyük bir parti teşkilatı tarafından karşılanması beklenirken, çok..

KILIÇDAROĞLU’NU BİR AVUÇ İNSAN KARŞILADI !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’de gerçekleştireceği program kapsamında Karamürsel’e gelerek partililer ile bir araya geldi. Karamürsel’e gelen Kılıçdaroğlu’nu büyük bir parti teşkilatı tarafından karşılanması beklenirken, çok az sayıda kişinin karşılaması şok etkisi yarattı. Günler öncesinden çok sayıda davetiye dağıtılmasına rağmen bir çok partilinin bile programa katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

“AHMET ÇALIK’A KARŞI TEPKİ Mİ VAR ? ”
Kılıçdaroğlu’nun programındaki katılım azğılı nedeniyle gözler CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi olan ve aynı zamanda yerel seçimlerde CHP Karamürsel’den aday olan Ahmet Çalık’a çevrildi. Parti içerisinde Çalık’a bir tepki mi gösterildi ? yada parti de bir gruplaşma mı olduğu henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili ilçe başkanlığının bir açıklama yapıp yapmacağını  bilinmiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL