Genel

MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE YALOVA RENGARENK OLACAK

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bahar ayının gelmesi, yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Çiçek Kenti..

MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE YALOVA RENGARENK OLACAK

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bahar ayının gelmesi, yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Çiçek Kenti Yalova’ya yakışacak güzel çalışmalara imza atıyorlar. Şehrin önemli lokasyonlarında bulunan noktalar başta olmak üzere çiçek şelalesi ve çiçek halısında bulunan alanlarda mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriliyor.

 

Yalova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Park ve Bahçeler Birimi Ekipleri; “Begonya, Top Kadife ve Vapur Dumanı çiçekleri ekiplerimiz tarafından il sınırları içerisinde yer alan kavşak, refüj, parklarda dikim işlemleri gerçekleştiriyor. Ayrıca ekiplerimiz toprak çapalama, peyzaj düzenlemeleri ve bakım işlemlerini de eş zamanlı olarak devam etmekteler” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL