Bölge Genel Gündem

MİNİK ÖĞRENCİLER, KUŞLARA HAYRAN KALDI

Yalova’nın Altınova Tavşanlı Şehitlik İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Altınova Hersek Lagününü ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçirdiler. Bölgeyi tanıdılar Altınova Tavşanlı Şehitlik İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Altınova Hersek Lagünü Doğa..

MİNİK ÖĞRENCİLER, KUŞLARA HAYRAN KALDI

Yalova’nın Altınova Tavşanlı Şehitlik İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Altınova Hersek Lagününü ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçirdiler.

Bölgeyi tanıdılar

Altınova Tavşanlı Şehitlik İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Altınova Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini gezdi. Türkiye’nin tek tapulu göl olma özelliğini de taşıyan Hersek Lagününe hayran kalan öğrenciler, Doğa Eğitim Merkezi’nde bölgeyi tanıma imkânı buldular.

Kuşlar ve kelebekleri öğrendiler

Merkezde yer alan Kuş Müzesini de gezen öğrenciler, Hersek Lagünündeki kuşlar ile Yalova ilinde bulunan kelebekler hakkında bilgi aldılar. 7 katlı asansörlü Kuş Gözlem Kulesinde lagünde bulunan kuş türlerini seyreden öğrenciler, program sonunda Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL