Bölge Siyaset SonDakika Teknoloji Yaşam

OKUYAN” DAMAT CUMHURBAŞKANIMIZ YOLA DÖRT ŞERİTLİ YOL YAPSA İNANACAK ŞEÇMENİZİMİZ VAR DEMİŞTİ, DOĞRUYMUŞ” HABER: FERİT CABAS

ÖNCEKİ DÖNEM Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Yaşar Okuyan yine gündeme dair bomba açıklamalar yaptı. Bir Youtube kanalında konuşan geçmiş dönem Bakanı Okuyan son günlerde gündemi meşgul eden uzay gündemi üzerine..

OKUYAN” DAMAT CUMHURBAŞKANIMIZ YOLA DÖRT ŞERİTLİ YOL YAPSA İNANACAK ŞEÇMENİZİMİZ VAR DEMİŞTİ, DOĞRUYMUŞ” HABER: FERİT CABAS

ÖNCEKİ DÖNEM Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Yaşar Okuyan yine gündeme dair bomba açıklamalar yaptı. Bir Youtube kanalında konuşan geçmiş dönem Bakanı Okuyan son günlerde gündemi meşgul eden uzay gündemi üzerine de çokça konuşulacak beyanlarda ve göndermelerde bulundu.

OKUYAN:’AY’A DEVLET BAHÇELİ’Yİ GÖNDERELİM’

Okuyan,’ Benim gönlümden Ay’a gidecek kişi olarak Bahçeli geçiyor. Gitsin biraz gezsin Ay’a insin uzayın derinliklerinden sonra nasipse tekrar gelsin. Bu tartışmalardan sonra arkadaşlarım beni arıyor psikiyatriye gidiyorum diye, hatta psikiyatriye bir ben de mi bu durum var demiş psikiyatride ben iyi bir doktor bulsam bende gideceğim demiş.’ dedi.

‘AYA DÖRT ŞERİTLİ YOL YAPCAĞIZ DESELER, İNANACAK SEÇMEN VAR!’

‘’Damat  ‘’Cumhurbaşkanımız aya dört şeritli yol yapacağız derse inanacak seçmenler var diyen Okuyan,’ Berat Albayrak’a kesinlikle katılıyorum. Bunu 2 sene önce seçimlerde söylemişti doğru söylemiş ve tespit etmiş. Damat Bey bir tek kendi işini iyi bilmiyor ona soruyorlar enerji bakanı iken enerji olmasa ne olur diye soruyor gazeteci cevaba bakar mısın, alternatif enerji kaynağı namazdır, namaz kılanı Allah ısıtır diyor.!’ diyerek istifa eden eski bakana hem gönderme hem de eleştiride bulundu.

‘AK TROLLER DEVREDE!’

Okuyan ‘’ Ulusal Uzay Ajansı Başkanı 2023 yılında yerli motor ve araç ile Ay’a Türk bayrağını ulaştıracağız, 2028 de ise Ay’a ayak basacağız diyor. Tank palet fabrikamız Katar ordusuna verilip motor olmadığı için sadece tamir yapılıyor! Nasıl yerli motor bu o zaman? Ama AKP genel başkanını tebrik ediyorum her hafta bir şey atıyor ortaya hepimizi peşine takıyor. Ne pandemi ne ekonomi bir şey konuşulmuyor. 13 milyon aç insan varken 5 kuruş paran yokken, aşı alamıyorken bu dediklerinize artık ‘’haftanın komik durumları’’ diyeceğiz. Finans olarak ta koydukları kaynak 5 milyon dolar bunlar gerçekten komik. Bahçeli çıkmış diyor Caca Bey ismini verelim diyor yok Ötügen diyor…  Ben anlamıyorum her şey hazır da isim mi sorun? Yani 2005 te Avrupa Birliğine giriyorduk, 2007 de ekonomide ilk 10 ülke de olacaktık,  2008 de ilk 5 ekonomiye girecektik, 2008 de yerli uçak göklerdeydi…. Bunların hepsini seçimlerde kullandınız boy boy afişlerle billboardları doldurdunuz. Bunlar nerede? AK troller ‘’ %100 yerli 10.000 km menzilli kıtalararası füze denemesi başladı’’ yazdılar günlerce bunlar gibi daha bir sürü… AKP genel başkanı ‘’bizde belki uzaya astronot vesaire göndereceğiz’’ 2019 da demiş bunu vesaire ne oluyor elma falan m?’’ diyerek hükümetin programsızlığı ve gündemi değiştirmesinden yana dert yanmaya devam etti.

Öte taraftan yazar Zafer Şahin’in AKP seçmeni için seçimlerden sonra kullandığı ‘’ AKP seçmeni cahildir eğitimsizdir o yüzden iptal edile oylar AKP oylarıdır’’  bu cümleyi hatırlatarak. AKP trollerini eleştirdi.

‘’TÜBİTAK İle mi Yola Çıkacağız’’

‘Okuyan,’Koskoca TÜBİTAK almış koyduğu projeye bak ‘’ su ile çalışan cami çeşmesi’’ almış sergiliyor.  Şimdi biz bunlarla uzaya çıkıyoruz. Ülkemizin bilime bakış açısını ülkede bilimsel projelerden sorumlu kurumdan anlıyoruz.’’ dedi.

‘AÇILIŞ SERBEST, KONGRELER SERBEST, ESNAFA YASAK!’

Okuyan ‘’Herkese her şey yasak. Cumhurbaşkanı diyor ki açılışa pandemiye rağmen 350 bin kişi geldi. Sonra ne oldu? Ülkede vaka sayıları tavan yaptı. Herkese her şey yasak AKP için kongreler serbest birde alkış almayınca bozuluyor. Herkes üst üste resmen. Haberlere çıktı sonra kongreye katılanlar covid olmuş.’ dedi.

‘1921 ANAYASASI VE DEVLETİN DİNİ İSLAMDIR’

Okuyan ‘’Ayasofya Camii baş imamı çıkmış Cuma günü sanki camide değil de siyasi meydandaymış gibi hutbe konusunu anaysa yapmış. İmam sözlerinde anayasa değişeli 1921 ve 1924 kurucu anayasalarına devletin kurucu ayarlarına dönülmeli diyor. Tabi ilk başta diyorsunuz ne güzel ama orada laiklik yok ‘’devletin dini İslam’dır’’ ibaresi var. Burada işte fesatlık yatıyor. ‘’ AKP yöneticilerinin tek algısı dini kullanma bunun bir sürü örneği var. Peki, unuttuk mu Erdoğan ‘’Laiklik Güvencemizdir’’ sözlerini ya da Mısır’da Mursi’ye laikliği önerdiğini unutmadık!’’ diyerek Mursi’ye söylediği sözleri okudu. Ve devamında yine kendisinin ‘’kişiler laik olmayabilir fakat devletler laik olmalıdır’’ sözünü hatırlatıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL