Gündem

ORAL: 23 NİSAN, SEVGİ VE BARIŞ GETİRSİN

TBMM’nin açılışının 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu özel günün tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk..

ORAL: 23 NİSAN, SEVGİ VE BARIŞ GETİRSİN

TBMM’nin açılışının 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu özel günün tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

ORTAK HEDEF

Başkan Oral, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu davranışıyla, çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşıdığını, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede olduğunu ispatladığını söyledi.

Başkan Oral, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir” dedi.

ÖNEMLİ BİR GÜN

Oral, mesajında şunları söyledi: “23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasına, yokluklar ve sıkıntılar içinde verilen bağımsızlık mücadelemize güç ve motivasyon kazandırılmış, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; TBMM’nin açılışının 102. yılı ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL