Genel

ORAL: COĞRAFYALARI AŞAN GÖNÜL BAĞLARIMIZ VAR

Altınova Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu üyesi Dr. Metin Oral, Makedonya Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve beraberindeki heyeti Altınova’da ağırladı. Karşılıklı..

ORAL: COĞRAFYALARI AŞAN GÖNÜL BAĞLARIMIZ VAR

Altınova Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu üyesi Dr. Metin Oral, Makedonya Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve beraberindeki heyeti Altınova’da ağırladı.

Karşılıklı işbirliği

Makedonya Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve Radoviç Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer, Radoviş Emniyet Müdürü Oktay Gotak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Türkiye ziyareti kapsamında Başkan Oral’ı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve beraberindeki heyet, karşılıklı işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundular.

“İlişkileri güçlendiriyoruz”

Makedonya’dan gelen misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Oral, “Kardeş şehirlerimizle bağlarımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Türk Dünyasıyla işbirliği ve dayanışmayı artırmak, bölge halklarıyla aramızdaki kardeşlik hukukunu pekiştirmek adına önemli çalışmalar kaydediyoruz. Kardeş ülkelere verdiğimiz katkılarla kültür ve medeniyet coğrafyamızı daha ileri seviyelere taşıma gayreti içerisindeyiz. Türkiye olarak, geniş bir coğrafyayı bağrımızda taşıyor, nerede mazlum, mağdur ve yardıma muhtaç varsa yardımına koşuyoruz. Coğrafyaları aşan gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL