Bölge Güncel Gündem

ORAL: HAYATIMIZA +1 DEĞER KATIYORLAR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Oral; mesajında, “Down Sendromunun bir farklılık olduğunu herkese duyurmak ve bu duyarlılığı..

ORAL: HAYATIMIZA +1 DEĞER KATIYORLAR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Oral; mesajında, “Down Sendromunun bir farklılık olduğunu herkese duyurmak ve bu duyarlılığı arttırmak çok önemlidir. Hayatımıza +1 değer katan Down Sendromlu kardeşlerimizle beraberiz, daima yanındayız” dedi.

“Hastalık değil, farklılık”

Altınova Belediyesi olarak, toplumun her kesimine hizmet üretildiğini ifade eden Başkan Oral, “Down sendromunun bir hastalık olmadığını, farklılık olduğunu ve farklı olmanın normal olduğunu herkese duyurmak ve bu duyarlılığı arttırmak çok önemlidir. Bizler bu bağlamda üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız. Hayatımıza +1 farkla renk katan down sendromlu çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz.

“İyi ki varsınız”

Down Sendromu Günü’nde tüm Down Sendromlu kardeşlerime ve kıymetli ailelerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Farkındalığınızla dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL