Bölge

ORAL: JANDARMA GURUR KAYNAĞIMIZDIR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 14 Haziran 1839 tarihinde kurulan Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Oral, “Ülkemizin emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasında temel kurumlardan birisi olan..

ORAL: JANDARMA GURUR KAYNAĞIMIZDIR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 14 Haziran 1839 tarihinde kurulan Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Başkan Oral, “Ülkemizin emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasında temel kurumlardan birisi olan Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutlu olsun” dedi.

“CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİN TEMİNATIDIR”

Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral şunları söyledi: “Jandarma, hem ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, hem de bu ülkede yaşayan insanların can ve mal güvenliğinin teminatıdır. Canı pahasına ülkesindeki insanların güvenliğini sağlayan jandarmamızın bu mutlu günü, bizleri de onurlu ve mutlu kılacaktır. HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞI

Toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla gece gündüz ayrımı gözetmeden görev yapan jandarma teşkilatımız, oldukça güç ve önemli bir sorumluluk üstlenmiştir. Üstlendiği önemli sorumluluğun bilinciyle, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden, yurdumuzun ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak, huzur ve güvenliği sağlayan Jandarmamız, bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile Yüce Türk Milleti’nin gurur kaynağı olmuştur. “İNANCIMIZ TAMDIR” Jandarma Teşkilatımız görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanmaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutlar, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, teşkilat mensuplarına fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL