Köşe Yazıları

PARALAR NEREDE?

PARALAR NEREDE? AYLAR önce hani derler ya ‘başı sonu’ belli olmayan, geliri gideri sorumsuzca hovardaca harcanan, tonlarca çİkulatalar alınan, eşantiyon promasyonlara paralar verilen, içilen rakı, meze, düğün derneklere harcanan paralar,..

PARALAR NEREDE?

PARALAR NEREDE?

AYLAR önce hani derler ya ‘başı sonu’ belli olmayan, geliri gideri sorumsuzca hovardaca harcanan, tonlarca çİkulatalar alınan, eşantiyon promasyonlara paralar verilen, içilen rakı, meze, düğün derneklere harcanan paralar, trilyonluk borçlar ‘mahsup yöntemiyle’ yani arsa araziler ile ödenen Yalova Belediyesinde her ne kadar eski hesaplar kapatıldıysa da yeni vurgun, yolsuzluk, arsızlık adına ne derdeniz diyin ‘yetkilisi de ilgilisi de’ adam gibi konuşup buharlşanan paranın hesabını veremiyor!.

20 milyonluk vurgunun hesabı yargıda soruluyor buna şüphe yok. Ama gelin görün ki herkes ‘yorgan altında güreşmeyi’ seviyor..
Paralar nerde?
Suya düştü!
Su nerede?
İnek içti!
İnek nerede?
Dağa kaçtı!
Dağ nerede?
Yandı bitti kül oldu..
İşin özeti bu!
Geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanı, yanı açığa alınan Vefa Salman, bir yayın organında ‘neden açığa alındığını, onlarca insanın neden cezavinde bulunduğu, buharlaşan paranın akıbateni açıklayamadığı gibi ‘dünya umurunda değil’ edasıyla çiçklerden, böceklerden, kahve fallarından bahsetti..

İnsan sıkılır ya
Herkes bundan olayın aslını öğrenmek için beklerken adam halkın gözüne baka baka ‘işkembeden salladıkça salladı’
Belediye şirketlerinin kötü yönetildiğini, kente boşuna asfalt serildiğini söylüyor.
Yabeltaş Genel Müdürü Celal Özel açıkladı senin döneminde zarar eden bilançoyu ona ne diyeceksin sayın açıktaki başkan?.

Dillerinde iki kelime var
‘Vefa Salman’ın da hapisteki Halit Güleç’in de durumları çok iyi bu paralara ihtiyaçları yok!
İyi güzel de paraları vuran, kaldıran muhasebecinin de durumu iyi, tutuklu müteahhiden de..

‘Mini miniklere masallar’ ile toplamu uyuttuklarını sanıyorlar ama anlatılan bu masallara kimse inanmıyor..
Ne zan altındakiler, ne de olayın kahramanları, ne Avakatlar ne de cezaevinden salınanlar..
Herkes sus pus!

Sayın Salman
Yalova Belediyesinde yaşanan 20 trilyon liralık vurgur yaftası boynunuzdadır.. Buyrun canlı yayına.. Delikanlı gibi soru soralım sen de kanhve fallarından bahset..
Belediye de yönemin değişmesi, Salman ve ekibinin al aşağı edilmesi kentin yararına oldu.. Belediye adam gibi çalıyşor, adam gibi yönetiliyor.. Bana göre otur evinde nasıl olsa eski bir gazetecisin sen de sayın Koçal gibi kitap yaz..
Kendin ya kendin oku..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL