Genel

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ KONTEYNERLER TEMİZLENİYOR

Yalova Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mahalle, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaların rutin olarak devam eden ekipler, çöp konteynerlerini deterjan ve dezenfektanlı tazyikli sıcak suyla..

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ KONTEYNERLER TEMİZLENİYOR

Yalova Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Mahalle, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaların rutin olarak devam eden ekipler, çöp konteynerlerini deterjan ve dezenfektanlı tazyikli sıcak suyla yıkamasını gerçekleştiriyor. İlk olarak deterjan ve dezenfektan sıkılan çöp konteynerleri yıkama aracının içinde yaklaşık 5 dakika tazyikli sıcak suyla yıkanarak temiz bir duruma getiriliyor.

Vatandaşlara daha temiz bir Yalova için el birliğiyle çalışılması yönünde çağrı yapan Yalova Belediyesi ekipleri; “ Ramazan Bayramı öncesinde tüm çöp konteynerlerinin yıkamalarını gerçekleştiriyoruz. Sağlığımız ve çevremiz için çöplerin konteynerlere ağızlarının bağlanarak atılması gerekiyor. Vatandaşlarımızın konteynerlere gelişi güzel çöplerini atmaları durumunda belli bir süre sonra sıvılar akıyor ve koku meydana geliyor. Ayrıca atılan her çöpten sonra konteynerlerin kapaklarının kapatılmalarını önemle rica ediyoruz” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL