Genel

REKTÖR PROF. DR. SUAT CEBECİ’NİN YENİ YIL MESAJI

Bölgesine, ülkesine ve tüm dünyaya katma değer sağlayarak hep daha iyiye ulaşma düşüncesi etrafında kenetlenen Yalova Üniversitesi ailesi olarak hedeflerimize yaklaştığımız bir yılı daha geride bıraktık. Bu yıl bir yandan..

REKTÖR PROF. DR. SUAT CEBECİ’NİN YENİ YIL MESAJI

Bölgesine, ülkesine ve tüm dünyaya katma değer sağlayarak hep daha iyiye ulaşma düşüncesi etrafında kenetlenen Yalova Üniversitesi ailesi olarak hedeflerimize yaklaştığımız bir yılı daha geride bıraktık.

Bu yıl bir yandan küresel bir salgın ile mücadele etmeyi sürdürürken diğer yandan da zorunlu olarak ayrı kaldığımız öğrencilerimiz ile kavuşmanın sevincini yaşadık. Öğrencilerimizin kampüslerimize geri dönmesiyle gönüllerimizde bahar havası esti. Ancak buna karşın salgının gerektirdiği ciddiyeti ve önlemleri de göz ardı etmedik.

Uzaktan eğitime geçtiğimiz ilk dönemde internet altyapımızı ve bilgi yönetim sistemimizi ivedilikle güçlendirdiğimiz gibi, yüz yüze eğitime merhaba dediğimiz bu dönemi de aynı disiplin ve kararlılıkla sürdürdük. Bu durum, şartlar nasıl olursa olsun Yalova Üniversitesi’nin belirlediği hedefler doğrultusunda en hızlı şekilde reaksiyon alarak iddialı ilerlemesini sürdürecek azim ve kararlılığa sahip olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Hayata geçirdiğimiz fakültelerimiz, istihdam garantili meslek yüksekokulumuz, uygulama ve araştırma merkezlerimiz, Teknoparkımız, çevre düzenlemelerimiz, öğrenci yaşam merkezimiz, merkez kantinimiz ve yapımı devam eden modern binalarımız, bu azim ve kararlığın en somut örnekleridir. Bu gelişim süreci hız kesmeden yeni yılda da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerçekleştirdiğimiz hedeflerimizden güç alarak karşıladığımız 2022’nin, Yalova Üniversitemiz ve Yalovamızın, ülkemizin yükselen değeri olacağı ve başarılarıyla adından söz ettireceği bir yıl olmasını gönülden dilerim.

Tüm İslam aleminin, milletimizin, Yalovalı hemşerilerimizin ve Yalova Üniversitesi ailesinin mensubu olan çok kıymetli çalışma arkadaşlarımın; hayatın her alanında hedefledikleri başarı ve saadete ulaşmalarını en kalbi duygularımla temenni ederim.

‘Güçlü Türkiye’ ideali etrafında ülkemizin istikrarının sürmesini, tüm dış kaynaklı baskılara korkmadan ve umutsuzluğa düşmeden göğüs germeyi sürdürmesini ve mazlum coğrafyalara umut ışığı olmaya devam etmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL