Bölge

‘SAÇ’A HAYAT VEREN USTA ELLER’ HABER: FERİT CABAS

KARAMÜRSEL 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Belediye Kent Meydannın altındaki belediye dükkanlarında faaliyet göstermekte olan, ilçenin genç esnaflarından Bünyamin Şahinci ve Sinan Aydın, ilçeye no41berbersalonu adı altındaki iş yerlerinde adeta..

‘SAÇ’A HAYAT VEREN USTA ELLER’ HABER: FERİT CABAS

KARAMÜRSEL 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Belediye Kent Meydannın altındaki belediye dükkanlarında faaliyet göstermekte olan, ilçenin genç esnaflarından Bünyamin Şahinci ve Sinan Aydın, ilçeye no41berbersalonu adı altındaki iş yerlerinde adeta saça hayat veriyorlar.

KİŞİSEL bakımına önem veren gençlere cilt bakımı, keratin, boya çeşitleri, anatomic saç kesimleri, sakal kesim ve bakımları, brezilya fönü gibi hizmetleri verdiklerini ve kendine önem veren gençlerin ilgi gösterdiği bu çalışmaları kendilerine uygulattıklarını söyleyen işletmeci Bünyamin Şahinci, ‘Karamürsel’li gençlerimiz kendilerine yani giyim, kişisel bakım dolayısıyla kendilerine yakışanı iyi biliyorlar ve no41berbersalonunu tercih ediyorlar. Sıradan çalışma yapmıyoruz. Kişinin istediği saç modelini ve bakım hizmetini kapsamlı olarak uyguluyoruz. Arkadaşımın Sinan Aydın ile birlikte yakışıklı olan gençlerimizi daha da güzelleştiriyoruz’ diye konuştu.

GENÇLERİN saç sakal traşının ardından kulak mumu, saç şekillendiricileri ve kullandıkları her marka parfüm ile desteklediklerini söyleyen genç işletmeci Sinan Aydın, ‘müşterilerimize sıradan hizmet vermiyoruz. Her şeyin en güzelini ve onlara yakışan malzemeleri kullanıyoruz. Temizlik, hijyen ve tek kullanımlık ürünler ile müşterilerimizin sağlığına büyük önem verdiğimiz için Karamürsel’de tercih edilen noktaya geldiysek ne mutlu bize’ dedi. Genç, birbirleriyle iyi anlaşan ortak Bünyamin Şahinci ve Sinan Aydın’ın iletişim telefonları ise şöyle 0537 671 4128   0537 781 73162

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL