Bölge

SAĞLIK KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Yalova Devlet Hastanesi yönetimi, Ramazan Bayramı dolayısıyla hastane personelini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Pandemide özveri ile çalışan sağlık kahramanlarına Başhekim Recep Hacı tarafından teşekkür belgeleri de takdim edildi. Ramazan..

SAĞLIK KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Yalova Devlet Hastanesi yönetimi, Ramazan Bayramı dolayısıyla hastane personelini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Pandemide özveri ile çalışan sağlık kahramanlarına Başhekim Recep Hacı tarafından teşekkür belgeleri de takdim edildi.

Ramazan bayramında dahi insanların hayatlarını kurtarmak adına hastanelerde görev yapan sağlık çalışanları unutulmadı. Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Recep Hacı, Başhekim Yardımcıları Çetin Serim, Musa Karabulut, Ertunç Altuntaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melek Özkandan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Pınar Altınışık, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mine Yılmaz Öktem, Müdür Yardımcıları Turan Özdemir, Ferruh Demir; Covid-19 salgını döneminde özveriyle çalışan hastane personelini görevi başında ziyaret etti. Ramazan Bayramının da gelmesine rağmen fedakarca çalışmayı sürdüren sağlık personeline bir kez daha teşekkür eden Başhekim Hacı, en ön safta olan ve görevini yerine getiren pandeminin kahramanlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

Ziyaretten ve kendilerine teşekkür belgelerinin sunulmasından mutlu olan sağlık çalışanları ise, “Önemli olan insanlarımızın sağlığı. Biz bunun için yemin eden sağlık çalışanları olarak görevimizi özveri ile yapıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu dönemi halkımızla el birliği içerisinde aşacağız” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL