Bölge

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER ORAL İLE BULUŞTU

Konya’da düzenlenen U11 Kadınlar Türkiye Şampiyonası ile Kocaeli Sekapark Yağlı Güreşlerinde dereceye giren Altınova Belediyespor Güreş Takımı sporcuları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Altınova güreşçilerin büyük başarısı..

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER ORAL İLE BULUŞTU

Konya’da düzenlenen U11 Kadınlar Türkiye Şampiyonası ile Kocaeli Sekapark Yağlı Güreşlerinde dereceye giren Altınova Belediyespor Güreş Takımı sporcuları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Altınova güreşçilerin büyük başarısı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; U11 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 68 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Sena Nur Tel’i, Türkiye Şampiyonasında 46 kiloda çeyrek finalde yenilen Ebrar Olgun’u, Kocaeli Sekapark Yağlı Güreşlerinde Minik1 Boyda 3. olan Kaan Petek’i, Minik 2 Boyda 3. olan Mustafa Yanmaz’ı ve Teşvik 1 Boyda 2. olan Muhammed Mustafa Kalyon’u makamında kabul etti.

Ziyarette; Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Bilal Ok ve Ali Saruhan ile Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya da hazır bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL