Genel Spor

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ MAÇ!

SÜPER Amatör liginin lideri Yalova Yeşilova Spor Kulübü, Negmar Tavşanlı Spor ile 04.02.2023 Cumartesi günü saat 14:30’da Amatörsaha 1’de karşılaşacak. ‘3 PUANI ALAN TARAF OLACAĞIZ’ Maçın son derece önemli olduğunu,..

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ MAÇ!

SÜPER Amatör liginin lideri Yalova Yeşilova Spor Kulübü, Negmar Tavşanlı Spor ile 04.02.2023 Cumartesi günü saat 14:30’da Amatörsaha 1’de karşılaşacak.

‘3 PUANI ALAN TARAF OLACAĞIZ’

Maçın son derece önemli olduğunu, futbolcuların ve teknik kadronun maça hazır olduklarını belirten Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Her maç gibi bu maçta da 3 puan alarak liderliğe devam etmek, sezon sonunda ise şampiyon olmak istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik kadromuz maça hazır. Taraftarlarımızın da desteği ile gülen taraf olacağız.’ dedi.

‘TARAFTARLARIMIZDAN TAM DESTEK BEKLİYORUZ’

Taraftarın 90 dakika boyunca desteğine ihtiyaçları olduğunu, maçta sadece taraftara destek olunması gerektiğini ve rakip takımı tahrik edecek cümleler kurulmaması gerektiğini, maçın sükûnet ile bitirilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Oruç,’ Taraftarlarımızdan 90 dakika boyunca takımımıza destek bekliyoruz. İnanıyoruz ki bu sezon her maçta olduğu gibi, bu maçta da takımlarına sahip çıkacak ve destek verecekler. Her maç olduğu gibi bu maçımızda son derece önemlidir. Tüm taraftarlarımızı sükûnetli davranmaya davet ediyorum. Bizim yolumuz sizlerle birlikte şampiyonluktur.’ diye konuştu.

TAVŞANLI SPOR TARAFTARLARI SAHAYA ALINMIYOR

ÖTE yandan Yeşilova Spor ve Negmar Tavşanlı Spor müsabakası ile ilgili Yalova İl Spor Güvenlik Kuruluda açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada,’ 04.01.2023 Çarşamba günü saat 14:30’da 1. Amatör sahada Yeşilova Spor – Tavşanlı Belediye Spor takımları arasında oynanacak olan Süper Amatör Lig müsabakasında alınacak güvenlik tedbirlerin aksatmadan yürütülmesi, müsabaka öncesi, esnasında ve sonrasında stadyum güzergahı ve çevresinde ev sahibi taraftarları ile misafir takım taraftarları arasında yaşanabilecek istenmeyen olayların önüne getirebilmesi ve 1. Amatör sahanın fiziki durumunun yetersizliğinden dolayı acil sağlık müdahalesi gerektiren durumlar, yangın vb. hallerde seyirci tahliyesini sağlamasında ‘olumsuzluklar’ yaşanılabileceği gerekçesiyle Tavşanlı Belediye Spor taraftarlarının 1. Amatör Sahaya alınmamasına karar verilmiştir.’ ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL