Güncel

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi yöneticileri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Oral, “Güzel vatanımızın huzuru ve geleceği..

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi yöneticileri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Oral, “Güzel vatanımızın huzuru ve geleceği için giriştikleri mücadelede şehitlik ve gazilik pâyesini kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz mümkün değildir. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Bilgi verdiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Özcan İla ve Yönetim Kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan çalışmalar hakkında Başkan Oral’a bilgi veren Dernek Başkanı Özcan İla, “Başkanımıza; şehit ve gazi ailelerimize göstermiş olduğu ilgi, hizmet ve desteklerinden ötürü camiamız adına şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.

“Yanlarında bizi bulacaklar”

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği ve dirliği için seve seve şehit ve gazi olan kardeşlerimize ve onların ailelerine minnet borcunun olduğunu söyleyen Başkan Oral, “Biz her zaman onların yanındayız, onların emrindeyiz. Bir sıkıntıları olduğunda, bir dertleri olduğunda ilk olarak yanlarında bizi bulacaklar. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL