Kültür-Sanat

ŞEKER NİNENİN ÇİFTLİĞİ ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK

Yalova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 18 Mart Cumartesi günü çocuklar için düzenlenecek Şeker Ninenin Çiftliği isimli çocuk oyunu ile devam edecek. Yalova Belediyesi, her hafta sonu olduğu gibi çocuklar için..

ŞEKER NİNENİN ÇİFTLİĞİ ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK

Yalova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 18 Mart Cumartesi günü çocuklar için düzenlenecek Şeker Ninenin Çiftliği isimli çocuk oyunu ile devam edecek.

Yalova Belediyesi, her hafta sonu olduğu gibi çocuklar için düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor. Çocuklar, her Cumartesi günü Yalova Belediyesi’nin etkinlikleri ile doyasıya eğleniyor. 18 Mart Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatleri arasında 2 seans olarak gerçekleştirilecek ‘Şeker Ninenin Çiftliği’ isimli etkinlikte, çocuklar yine mutlu anlar yaşayacak.

Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’nda düzenlenecek etkinliğe; www.yalova.bel.tr adresindeki etkinlikler kısmından kayıt yaptırıldıktan sonra ebeveynlerin telefonlarına SMS ile gelecek olan Qr kodu okutarak sahnelenecek oyun izlenebilecek. Yapılan yeni uygulamayla 3 farklı oyun için kayıt yaptıran ve oyunlara gelmeyen ebeveynler devam eden süreç içinde kayıt yaptıramayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL