Genel Güncel Spor

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ÖRNEK KAYMAKAM

Spor sevdalısı, sporcu dostu olarak da tanınan Yalova’nın Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, çeşitli branşlarda uğraş verirken boks antrenmanlarına başladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan, spor..

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ÖRNEK KAYMAKAM

Spor sevdalısı, sporcu dostu olarak da tanınan Yalova’nın Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, çeşitli branşlarda uğraş verirken boks antrenmanlarına başladı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan, spor sevdalısı, sporcu dostu olarak da tanınan Yalova’nın Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, çeşitli branşlarda uğraş verirken boks antrenmanlarına başladı.

HAFTADA 2 GÜN RİNKLERDE

Yalova’da boks antrenörü Oğuz Balı’dan ders alan Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, haftanın iki günü aksatmadan antrenmanlarını sürdürüyor.

Sporun her dalının kendine göre zorlukları, disiplini ve faydaları bulunduğunu dile getiren Kaymakam Özyiğit, “İlçemizde, başta Altınova Belediyemizin çalışmalarıyla spor alanında önemli çalışmalara imza atılıyor. Spor ve sporcu dostu bir ilçeyiz. Gençlerimizi sporla buluşturmak, onların yüzünü gülümsetmek bizim öncelikli yatırımımız oluyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en iyi yollarından birisi spordur. Sporun her alanında, sporcularımıza destek olmaya ve onlara çeşitli imkânlar sunma gayreti içindeyiz. Biz de elimizden geldiğince spor yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL