Bölge Güncel

SUBAŞI’NDA YAŞAM HAK PARKI HİZMETE GİRDİ

İLK FİDAN AYLİN NAZLIAKA’DAN Subaşı Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hizmete sunduğu Yaşam Hak Parkı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katıldığı törenle hizmete girdi. Nazlıaka, parkın ilk fidanını toprağa verdi…

SUBAŞI’NDA YAŞAM HAK PARKI HİZMETE GİRDİ

İLK FİDAN AYLİN NAZLIAKA’DAN

Subaşı Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hizmete sunduğu Yaşam Hak Parkı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katıldığı törenle hizmete girdi. Nazlıaka, parkın ilk fidanını toprağa verdi.

Yaşam Hak Otobüsü’yle Türkiye turuna çıkan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Subaşı’ya geldi. Subaşı Belediyesi tarafından hizmete konulan Yaşam Hak Parkı’nın açılışı için beldeye gelen Nazlıaka Belediye Başkanı Turan Canbay tarafından karşılandı. Aylin Nazlıaka’ya Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan, Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve partililer eşlik etti.

Parkın açılışında konuşan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “İnsan önce ailede ve okulda öğrenerek büyür. Bizler kadınların, çocukların, masumların haksızlığa uğramasıyla, istismar edilmesiyle, ezilmesiyle mücadele etmekteyiz. Sorunları şiddetle değil bilimle, kalemle çözen nesiller yetiştirelim. Bugün atacağımız adımlar, dikeceğimiz fidanlar bizlere güzel yarınları getirsin” dedi.

Canbay’dan sonra söz alan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ise projeye katkı amacıyla oluşturulan parktan çok memnuniyet duyduğunu ifade ederek “En temel hakkımız olan yaşam hakkımız dahi elimizden alınıyor. Projemiz de “yaşam en temel haktır” denilerek ismini buradan alıyor. Bizler artık bir kız kardeşimizin bile kirpiği yere düşmesin diye, bir kız kardeşimizin feryadı havada asılı kalmasın diye mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından parkın kurdelesini Nazlıaka, Canbay, Gürel ve Ataç birlikte kesti. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ardından parkta kendi adına ayrılan fidanı toprağa verdi. Nazlıaka, parkta emeği geçenleri ve Başkan Canbay’ı duyarlığından ötürü kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL