Güncel

SÜNNET ŞÖLENİ ÇOCUK FESTİVALİ TADINDA YAPILACAK

Yalova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Yalova Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’ başlıyor. Bu yıl, çocuk şenliği ile birlikte gerçekleştirilecek sünnet şöleninde çocuklar gönüllerince eğlenecek. Yalova Belediye Başkan Vekili..

SÜNNET ŞÖLENİ ÇOCUK FESTİVALİ TADINDA YAPILACAK

Yalova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Yalova Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’ başlıyor. Bu yıl, çocuk şenliği ile birlikte gerçekleştirilecek sünnet şöleninde çocuklar gönüllerince eğlenecek.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bu yılda sünnet olacak çocuklarla buluşacak. 28 Ağustos Pazar günü saat 20.00’da yapılacak sünnet şöleninde çocuklar için birçok sürpriz program hazırlandı. Batı sahil bandı etkinlik alanında (Gazipaşa Caddesi) bu sene 100 çocukla bir araya gelecek olan Başkan Vekili Tutuk, sünnet şöleninde çocuklara da sürpriz hediyeler verecek.

Yalova’nın sevilen sanatçısı Utku Köşedar ile Şifahane Korosu da birbirinden güzel beste ve müzikleri Yalovalılar için sahneleyecek.

Saat 16.00’da Çocuk Şenliği Başlayacak

Yalova Belediyesi’nin çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdiği ‘Açık Hava Çocuk Şenlikleri’ 28 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Sünnet şenliği ile birlikte gerçekleştirilecek çocuk şenliği, batı sahil bandı etkinlik alanında tüm çocuklar için ücretsiz yapılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL