Bölge

TATAR” KÜÇÜK ESNAFA İYİ NİYET GÖSTERMEDİNİZ” HABER: FERİT CABAS

İYİ Parti Yalova İl başkanı Erol Tatar, 17 Günlük kapanmasının ardından yaptığı açıklamada. kontrollü kademeli açılımla birlikte, küçük esnafın büyük zarar göreceğini ve küçük esnafın düşünülmeyerek zor durumda bırakıldığını söyledi. Daha..

TATAR” KÜÇÜK ESNAFA İYİ NİYET GÖSTERMEDİNİZ” HABER: FERİT CABAS

İYİ Parti Yalova İl başkanı Erol Tatar, 17 Günlük kapanmasının ardından yaptığı açıklamada. kontrollü kademeli açılımla birlikte, küçük esnafın büyük zarar göreceğini ve küçük esnafın düşünülmeyerek zor durumda bırakıldığını söyledi. Daha önce kısmi kısıtlama da yine ”halkı zor günler bekliyor ve kabak halkın başına patlıyor” diyen Erol yine halkın ve esnafın görmezden gelindiğini savundu.

Tatar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü, 17 günlük kapanma bitti. Şimdi kademeli açılma var. Kahvene, kafe ve çay bahçeleri kapalı olmaya; lokantalar paket servis vermeye devam edecek. Ama AVM’ler açık. Tüm suç küçük esnafa yüklendi. Destek vermeden kapattınız ve vergilerini almaya devam ediyorsunuz” dedi

Erol “Artık bu esnafın dayanacak gücü kalmadı. 1 Haziran’da açsanız bile bittiler, çoğu zaten açamayacak. Sonra çık helallik iste. Bu iş helallik istemekle olmuyor. Beş büyük müteahhitte gösterdiğiniz iyi niyeti, küçük esnafa göstermediniz. Küçük esnafı, çalışanları ile birlikte açlığa, yoksulluğa ittiniz. Kul hakkı aldınız. Allah sizin kapalı gözlerinizi, mühürlü kalplerinizi açsın inşallah.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL