Eğitim Genel Güncel Gündem Spor Yaşam

TEKVANDOCULARDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ TURNUVASI

Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Tekvando Şöleni düzenledi. Altınova Belediyespor 24 Kasım Öğretmenler Günü Tekvando şöleni, Altınova Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. 197 sporcunun katıldığı şölende 5..

TEKVANDOCULARDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ TURNUVASI

Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Tekvando Şöleni düzenledi.

Altınova Belediyespor 24 Kasım Öğretmenler Günü Tekvando şöleni, Altınova Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. 197 sporcunun katıldığı şölende 5 takımdan oluşan turnuva da düzenlendi.

197 sporcu katıldı

Altınova Belediyespor Tekvando Takımı 24 Kasım Öğretmenler Günü Tekvando Şöleni, Altınova Belediyespor Kulübü, Gölcük Belediye Spor Kulübü, Körfez Belediye Spor Kulübü, Karamürsel Açı Spor Kulübü ve Karamürsel 4 Temmuz Spor Kulübünden toplam 197 sporcu ve tekvando hocalarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Altınova Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediye Meclis üyeleri Bilal Ok, Birol Bayram, Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz, kulüp yöneticileri, tekvando hocaları ve veliler katıldı.

Teşekkür etti

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, güzel bir etkinliğe imza atan sporcuları kutlayarak, “Geleceğin mimarları öğretmenlerimiz için Altınova Belediyesi Tekvando kursumuz tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Tekvando Şölenine katılan 197 sporcumuz onlara çok güzel bir hediye sundular. Tüm sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL