Güncel

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaya ve araçların trafikte güvenli bir şekilde hareket etmeleri için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Şehrin ana arterleri başta olmak üzere cadde, sokaklarda yaya ve..

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaya ve araçların trafikte güvenli bir şekilde hareket etmeleri için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Şehrin ana arterleri başta olmak üzere cadde, sokaklarda yaya ve araç trafiğinin sağlıklı bir şekilde sağlanması için uyarı levhalarının montajı ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımları gibi birçok çalışma gerçekleştiriyor.

Bakım Ve Onarımlarını Yapıyoruz

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Yalova Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü yetkilileri; “Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak ilimiz de yürütmekte olduğumuz ulaşım ile ilgili projeler kapsamında çalışmalar yapıyoruz.

Yaz aylarıyla birlikte belediyemizin tüm birimlerinde artan çalışmalara pareler olarak yeni açılan yol ve sokaklara trafik ikaz, uyarı ve bilgilendirme tabelalarının montajını gerçekleştiriyoruz. Mevcut olanların içinde bakıma ihtiyaç olan tabelaları ise gerek bulunduğu yerde gerek ise belediyemiz bünyesinde bulunan atölyemizde onarımdan geçiriyoruz.

İhtiyaç duyulan lokasyonlarda yol, park ve yaya geçidi çizgilerini yeniliyoruz. Trafik sinyalizasyon sistemimizde ise rutin olarak yenileme, bakım ve onarımları yapıyoruz.

Ayrıca rutin olarak araç trafiğine kapalı bölgelerde kullanılan kollu bariyer, manuel mantar bariyer ve sınır tespit elemanlarının montajı ve bakım onarımı. Şehir içerisinde trafik akışının düzenli sağlanması amacı ile yapılmış yer tuzaklarının kontrol ve bakımlarının yapılması. Şehrin muhtelif yerlerine engelli vatandaşlarımızın kullanabilmeleri için park yerlerinin oluşturulması. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen taleplerin değerlendirilerek, mevzuata uygun taleplerin yerine getirilmesi, müdürlüğümüz bünyesinde sürdürülmektedir” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL