Sağlık

UZM. DR. NAZİLE HASANOVA ÖZEL ATAKENT HASTANESİ’NDE

Özel Atakent Hastanesi, hekim kadrosunu genç ve dinamik hekimler ile genişletmeye devam ediyor. Bölgenin öncü sağlık kuruluşu olma vizyonu ile hareket eden hastanenin kadrosuna yeni dahil olan hekim, Çocuk Sağlığı..

UZM. DR. NAZİLE HASANOVA ÖZEL ATAKENT HASTANESİ’NDE
Özel Atakent Hastanesi, hekim kadrosunu genç ve dinamik hekimler ile genişletmeye devam ediyor. Bölgenin öncü sağlık kuruluşu olma vizyonu ile hareket eden hastanenin kadrosuna yeni dahil olan hekim, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nazile Hasanova oldu.
            Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nazile Hasanova, 1989 yılında Azerbaycan’da doğdu. Azebaycan Tıp Fakültesi’nden mezun olan Hasanova, uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Özel Cihangir Hastanesi’nde sağlık hizmeti sunduktan sonra Özel Atakent Hastanesi’nde hasta kabulü yapmaya başlayan Hasanova, aşağıda yer alan alanlarda tanı ve tedavi hizmeti sunacak:
Bronşiolit PnömoniBüyüme Ve Gelişme GeriliğiEnürezis NokturnaErgenlikte ObeziteFebril KonvülsiyonGenel PediatriHışıltılı ÇocukIdrar Yolları Iltihabıİdrar Torbası İltihabıKawasaki HastalığıKızamıkKulak İltihabıBesin ZehirlenmeleriPFAPAPrematüre DoğumRotavirüs AşısıRotavirüs İshaliSepsisSolunum Yolu EnfeksiyonuÜrtikerViral EnfeksiyonYenidoğan Hastalıkları

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL