Genel

YABANİ OTLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR 

Daha yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Yalova Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gaziosmanpaşa, İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallesinde başlatılan temizlik çalışmasında cadde ve sokaklarda bulunan..

YABANİ OTLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR 

Daha yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Yalova Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Gaziosmanpaşa, İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallesinde başlatılan temizlik çalışmasında cadde ve sokaklarda bulunan yürüyüş alanları, oturma alanları ve yol kenarlarında uzayan yabani otları temizliğini gerçekleştiriyor. Temizlenen otlar akabinde Yalova Belediyesi temizlik personelleri tarafından süpürülerek araçlar tarafından toplanıyor.

Özellikle yaz aylarında uzayarak görüntü kirliliği oluşturan yabani otların hem yaya trafiğini hem de araç trafiğini aksatmaması için çalışmaların diğer mahallerde de devam edeceğini belirten Yalova Belediyesi ekipleri; “Yalova Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir Yalova için temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarında yabani otlar hem kaldırımlarda hem de yol güzergâhlarında artmaktadır. Ekiplerimiz belirlemiş olduğumuz programlar çerçevesinde diğer mahallerimizde de yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürecekler” dediler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL