Genel

YALOVA 21. ŞİİR AKŞAMLARI BAŞLIYOR

Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği (YAŞAD) nin düzenlediği 21. Yalova Şiir Akşamları 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Şiir Akşamları bünyesinde ayrıca “10. Kardeş Kentler Buluşması” da gerçekleşecek. Bu yılki etkinliğe;..

YALOVA 21. ŞİİR AKŞAMLARI BAŞLIYOR
Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği (YAŞAD) nin düzenlediği 21. Yalova Şiir Akşamları 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Şiir Akşamları bünyesinde ayrıca “10. Kardeş Kentler Buluşması” da gerçekleşecek. Bu yılki etkinliğe; Antakya, Antalya, Bursa, Kocaeli, Muğla,Samsun ve Yalova’dan şair ve yazarlar katılacak.
Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Nuri Taner, yaptığı açıklamada etkinliklerin 4 Temmuz Pazartesi günü aat 15.00’de Yalova Kent Müzesinde konuk şair ve yazarların katılımıyla bir kokteyl ile başlayacağını, saat 16.00’da sergi açılışı, sinevizyon gösterimi, şiir, resim ve kitap sergileriyle devam edeceklerini söyledi.
Etkinlerin 5 Temmuz Salı günü de devam edeceğini belirten Taner “ Yalova Kent Müzesinde, Saat 10.30’da katılımcıların şiir sunumlar ve müzik dinletileri gerçekleşecek. 6 Temmuz Çarşamba günü Saat 10.30’da Subaşı Beldesinde “Günümüzde Edebiyat Dergiciliği” konulu oturum gerçekleştirdikten sonra Şiir Sunumlarımız Subaşı beldesinde devam edecek. Aynı gün saat 16.00’da Yalova Kent Müzesinde katılımcı konuk şair ve yazarlara plaket vereceğiz. 7 Temmuz Perşembe günü ise konuk katılımcılar, Yalova’nın tarihi ve turistik bölgelerine yönelik bir gezi gerçekleşecek” dedi.
“21. Yalova Şiir Akşamları” etkinliğine; Antakya, Antalya, Bursa, Kocaeli, Muğla ve Samsun’dan;Oya Dirikcan, Hilmi Hasal, Gulsum Işıldar, Fehmi Enginalp, Bulent Elitok, Dilek Ayribas, Sezai Uzun, Fatma Kuskaya,Lale Tığ, Muhsine Arda, Sureyya Akça, Dilruba Nuray, Erhan İzgi,Şeyda Aksel ve Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri katılacak.
“21. Yalova Şiir Akşamlarının gerçekleşmesinde Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a katkılarından dolayı teşekkür eden Taner”  Kardeş kentlerden gelen yazar ve şairlerle birlikte Yalova’nın sosyal hayatına katkı sağlamak ve kentler arasındaki kültür kardeşliğini pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Yalova halkını Yalova Kent Müzesinde yapılacak olan etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL