Genel Güncel Sağlık

YALOVA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE VAHİM İDDİA..

YALOVA’da bir vatandaş  Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde Doktor E.G. tarafından mağdur edildiğini iddia ederek, CİMER’e başvuruda bulunduğunu beyan etti. Baba S.U, tüm yetkilileri göreve davet ederken, bu işin peşini..

YALOVA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE VAHİM İDDİA..

YALOVA’da bir vatandaş  Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde Doktor E.G. tarafından mağdur edildiğini iddia ederek, CİMER’e başvuruda bulunduğunu beyan etti. Baba S.U, tüm yetkilileri göreve davet ederken, bu işin peşini bırakmayacağını belirtti.

‘BASKI VE ŞİDDETE MARUZ BIRAKILDIK’

İDDİAYA göre 13 yaşındaki oğlu Ç.F.U.’yu MHRS sisteminden aldığı randevu ile Yalova Ağız ve Diş Sağlığı merkezine götüren baba, Doktor E.G.’nin baskı ve şiddetine maruz kaldığını açıkladı. Baba S.U,’ Ağız ve Diş Sağlığı merkezine geldik. Sıramızı beklemeye başladık. Kapının üzerinde oğlumun ismi yazıyordu ismini telaffuz ederek bizi içeri çağırdılar ve giriş yaptık. Sonrasında tarafımıza ‘sizi çağırmadık’ şeklinde cevap aldık. Bizde tekrar beklemeye başladık. 10 dakika sonra oğlumun adını tekrar seslenerek bizi çağırdılar ve içeri girdik.’ dedi.

BABA S.U:‘YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM’

Doktorun yanına girdiklerine pişman olduklarını belirten Baba S.U,’ Doktorun yanına girdik. Doktor E.G. bize,’ Ya sizinle mi uğraşacağım. Sabah sabah sizi çağırmadık.’ Diyerek bizi tekrar odadan çıkardılar. Aradan ortalama 5 dakika geçtikten sonra güvenlik görevlisi aracılığı ile merkezi terk etmemiz istendi. Suçumuzun ne olduğunu bizlerde merak ettik. Suçumuzun ne olduğunu sorduğumuzda ise Başhekim Yardımcısı tarafından bir odaya resmen sorguya alındık. Ortalama 1 saat bekletildikten sonra Başhekimin lakayt bir şekilde başını kaldırmadan şikâyetimizi dinledi ve odadan çıkmamızı belirtti. Ben çocuğumun çektiği ağrıya mı yanayım, yoksa bu saçmalıklara mı yanayım. Çocuğum ağrıya daha fazla dayanamadığı için acil tarafından giriş yaptık. Sağ olsun acil doktoruna muayene olabildik. Biz hastaneye tedavi olmaya giderken, Dr. E.G. resmen bizi hastaneden kovdu. Başta CİMER ve Sağlık Bakanlığı olmak üzere her yere şikâyette bulundum.  Özellikle Ağız ve Diş Hastanesi başta olmak üzere her yer denetlenmelidir. Yalova İl Sağlık Müdürümüzü göreve davet ediyorum. ’ İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL