Genel

YALOVA BELEDİYESİ EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğüne bağlı bulunan Zabıta ekipleri perakende sebze ve meyve satışı yapan marketlere ürün künyesi denetimi gerçekleştirdiler. Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren yetkililer; “Perakende sebze ve meyve satışı..

YALOVA BELEDİYESİ EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğüne bağlı bulunan Zabıta ekipleri perakende sebze ve meyve satışı yapan marketlere ürün künyesi denetimi gerçekleştirdiler.

Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren yetkililer; “Perakende sebze ve meyve satışı yapan marketlere, yönetmeliğin 47. maddesine göre satışa sunulan sebze ve meyvelerin sisteme bildirilmesi ayrıca yönetmeliğin 42. Maddesine göre malın üretim yerini, cinsini, miktarını, hangi üretici/işletmeye ait olduğunu, varsa sertifika bilgilerinin bulunduğu herkes tarafından kolayca görülebilecek şekilde satış alanında bulundurulması gerekilen künye belgelerinin kontrolü yapılmıştır. Yapmış olduğumuz denetimlere rutin olarak devam edilecek olup ürün künyesi bulundurmayan marketlere uyarılarımızı yaptık ” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL