Genel Sağlık Spor

YALOVA BELEDİYESİ SPOR ETKİNLİKLERİNE KADINLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde spor etkinlikleri devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi Stadyum Caddesi No:34’de bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yenilenen spor salonunda hafta içi her gün..

YALOVA BELEDİYESİ SPOR ETKİNLİKLERİNE KADINLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde spor etkinlikleri devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi Stadyum Caddesi No:34’de bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yenilenen spor salonunda hafta içi her gün düzenlenen spor etkinliklerine kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü binasındaki spor salonu emekli öğretmen Zekiye Yıldız’ın katkılarıyla yeniden düzenlendi. Bahçelievler Mahallesindeki tesiste kadınlar 09:00 ve 16:00 saatleri arasında toplam 5 seans olarak düzenlenen spor programına katılıyor.

Ayrıca Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan YASMEK Merkezinde ise hafta içi Salı ve Perşembe günleri spor etkinliği düzenleniyor. Tek seans olarak 09:30’da düzenlenen spor etkinliğine kadınlar katılım sağlıyor.

Pilates, direnç egzersizliği, kuvvet dayanıklılığı gibi birçok egzersiz ve sporun yapıldığı YASMEK Merkezinde yapılan programlara katılmak isteyen kadınlar 0 226 811 50 00 (1616) telefonu arayarak bilgi alabilirler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL