Bölge Genel Siyaset

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN YALOVA LİSESİNE PROJE DESTEĞİ

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN YALOVA LİSESİNE PROJE DESTEĞİ Yalova Lisesi Müdürü Mustafa Derya Arıcı ve Biyoloji Öğretmeni Veliye Arıkan, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u ziyaret etti. Yalova Lisesinin kurucusu olduğu “Covid..

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN YALOVA LİSESİNE PROJE DESTEĞİ

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN YALOVA LİSESİNE PROJE DESTEĞİ

Yalova Lisesi Müdürü Mustafa Derya Arıcı ve Biyoloji Öğretmeni Veliye Arıkan, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u ziyaret etti.

Yalova Lisesinin kurucusu olduğu “Covid ile Anladım Bazı Şeyler Olmasa da Olur” Etwinning Projesi hakkında Başkan Vekili Tutuk’a bilgiler veren Okul Müdürü Arıcı, Proje Sorumlusu Biyoloji Öğretmeni Arıkan, Başkan Vekili Tutuk’dan proje için destek sözü aldı.

Yalova’dan iki okulun projeye dahil olduğunu belirten Proje Sorumlusu Biyoloji Öğretmeni Arıkan; “10 ortaklı uluslararası projeye ilimizden Abdülhamithan Ortaokulu ile birlikte katılıyoruz. 4 aydır yapılan etkinliklerin sonuna gelindi. Proje bünyesinde çalışan öğrencilerin Covid salgını ile mücadelenin geçmesini beklemek yerine, koşullara uyum sağlayarak esnek olmayı öğrenmekteler. Öğrencilerimiz salgındaki eğitim, sağlık, psikolojik etkiler, kamusal alanlar, törenler, kutlamalar ve ibadetlerdeki zorunlu değişimlerin yanında bireysel sorumluluklarının da farkına vardılar. Okullar kapalı olsa da eğitim de olur, proje de diyen öğrencilerimiz online ortamda takımlar halinde işbirlikçi çalışmayı da öğrendiler. Yabancı ortaklar ile bir araya gelerek pandeminin ülke sınırlarını ortadan kaldırdığını aynı sorunların onların da yaşamış olduğuna da şahit oldular” dedi.

Başkan Vekili Tutuk “Yalova Belediyesi Olarak Desteğimizi Vereceğiz”

Yapılan projenin içinde bulunduğumuz dönem nedeniyle kamuoyunu bilinçlendirme yönünde fayda sağlayacağını belirten Tutuk; “Yalova Lisesi mezunu olan bir birey olarak proje ile gurur duydum. Proje bir farkındalık oluşturacak ve öğrencilerimizin projelerini Yalova Belediyesi olarak kamuoyuna duyuracağız. Çeşitli atasözlerinin, tasarımların pandemiye yönelik uyarlanması ve gülümseten yanlarının olmasının dikkat çekeceğine inanıyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL