Gündem

YALOVA DEVLET HASTANESİ’NDEN BİR İLK DAHA

YALOVA DEVLET HASTANESİ’NDEN BİR İLK DAHA Yalova Devlet Hastanesi, bir ilke daha imza atarak Beyin Cerrahi Dr. Ali Rıza Özcan tarafından Nöronavigasyon-Mikro Cerrahi yöntemi ile beyincik tümörü ameliyatı gerçekleştirildi. Sağlık..

YALOVA DEVLET HASTANESİ’NDEN BİR İLK DAHA

YALOVA DEVLET HASTANESİ’NDEN BİR İLK DAHA

Yalova Devlet Hastanesi, bir ilke daha imza atarak Beyin Cerrahi Dr. Ali Rıza Özcan tarafından Nöronavigasyon-Mikro Cerrahi yöntemi ile beyincik tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.

Sağlık alanında her geçen gün kendini yenileyen Yalova Devlet Hastanesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Beyin Cerrahi Dr. Ali Rıza Özcan tarafından Nöronavigasyon-Mikro Cerrahi yöntemi ile beyincik tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Yalova Devlet Hastanesi yönetimi;
“ Hastanemizin Beyin Cerrahi Polikliniğine, 10 gündür baş dönmesi ve yüzde eğrilme şikayeti ile başvuran 56 yaşındaki M.S.E. adlı hastaya yapılan tetkiklerde beyinciğin sol yarısında 4 cm büyüklüğünde ve beyin sapına baskı yapan tümör tespit edildi.
Hastanemiz bünyesinde ilk defa Operatör Dr. Ali Rıza Özcan tarafından yapılan Nöronavigasyon-Mikro Cerrahi yöntemi ile tümör tamamen çıkarıldı.
Operasyon sonrası baş dönmesi ve yüzde eğrilme şikâyetinde düzelmeler tespit edildi. Ciddi hayati tehlikesi olmasına rağmen başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturulup şifa ile taburcu edildi.” İfadelerine yer verildi.
NÖRONAVİGASYON NEDİR?
Ameliyat esnasında tümörün yerleşimini ve doğru giriş noktasını gösteren operasyonu kolaylaştıran, operasyonu hasta için konforlu hale getiren cerrahi bir sistemdir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL