Genel Güncel

YALOVA GENÇ TEMA KOCAMAN BİR AİLE OLDU

Yalova Üniversitesi Genç Tema hızla büyümeye devam ediyor. Genç Temalar geçtiğimiz günlerde yeni gönüllüleriyle birlikte tanışma toplantısı düzenledi. Yalova Üniversitesi Genç Tema Başkanı Hale Tabu yaptığı açıklamada “Genç Tema ailemiz..

YALOVA GENÇ TEMA KOCAMAN BİR AİLE OLDU

Yalova Üniversitesi Genç Tema hızla büyümeye devam ediyor.

Genç Temalar geçtiğimiz günlerde yeni gönüllüleriyle birlikte tanışma toplantısı düzenledi.

Yalova Üniversitesi Genç Tema Başkanı Hale Tabu yaptığı açıklamada “Genç Tema ailemiz hızla büyüyor. Geçtiğimiz haftalarda üniversitemizde iki farklı fakülde ve merkez yerleşkede üç gün süreyle açtığımız standımıza arkadaşlarımız yoğun ilgi göstermişlerdi. Standımızda toprağın önemi ve iklim değişikliğinin çevreye etkileri konusunda bilgiler vermiş Genç Temalar olarak Vakfımızı tanıtmıştık. Üniversite gençliği olarak yaşanan çevresel sorunlara duyarsız kalmamamız gerektiğini, geleceğimiz için bizlerin de yapabilecek bir şeylerin olduğunu arkadaşlarımıza anlatmıştık.

Standımızın ardından Genç Tema’mıza yoğun bir ilgiye maruz kaldık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla da bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda hem birbirimizi yakından tanıdık hem de eğlenceli oyunlar oynayıp gönüllülerimizin bizlerden beklentilerini öğrendik. Ve önümüzdeki dönemlerde neler yapabileceğimizin planlamasını yaptık. Ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor” dedi..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL