Genel

YALOVA TEMA’DAN TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve Temsilci Yardımcısı Özcan Demir Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer ve..

YALOVA TEMA’DAN TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve Temsilci Yardımcısı Özcan Demir Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer ve Yönetim Kurulu üyelerine tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Oda Başkanı Tahsin Becan TEMA’nın Yalovadaki önemi ve Toprak Dede Hayrettin Karaca’nın Yalova’yı tercih etmesinin tesadüf olmadığını ifade ederken, Arboretum gibi bir değerin Yalova’ya kattığı önemi vurguladı.

Yalova’ya değer katacak tüm çalışmalarda TEMA’nın yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Tahsin Becan “Doğanın tarafı olmaz” diyerek birlikte güzel çalışmalar yapmak arzusunda olduklarını ifade ederken, Ticaret ve Sanayi Odası İstişare kurulunda TEMA’nın temsil edilmesi konusunda taraflar arasında mutabakata varıldı.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gencer ve Yönetim Kurulu üyeleriyle de görüşen Tema Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Kadın girişimcilerin çalışmaları hakkında Başkan Merva Gencer’den bilgiler aldı. Yönetim Kurulu olarak her zaman TEMA vakfının çalışmalarına destek vereceklerini, ortak çalışma konularını belirleyerek bu kapsamda birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Merva Gencer de başta Yalova’nın tanıtımı ve Doğasının korunması olmak üzere, Ağaçlandırma çalışmalarında ortak hareket edebileceklerini söyledi.

Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir ise Merva Gencer’e Yalova’mızda Kadın Girişimcilerin desteklenmesi ve projelerinin tanıtımına katkı sunulması aşamalarında her zaman yanlarında olacaklarını ve Yalova’mızın ulusal ve uluslararası anlamda tanıtılmasına katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Arzu Demir, güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı için başta Oda Başkanı Tahsin Becan’a ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Marve Gencer ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ev sahipliği için teşekkür ederken Tahsin Becan ve Merva Gencer’e TEMA rozeti taktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL