Genel Spor

YALOVA ÜNİVERSİTESİ AİKİDO TOPLULUĞU 2021’NİN SON SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yalova Üniversitesi Aikido Topluluğu, 2021 yılının son seminerini Mersin Aiki Mugen Dojo antrenörü Rıdvan Doğan’ın (Aikido 4 Dan) katılımıyla gerçekleştirdi. Yalova Üniversitesi Aikido Topluluğu üyelerinin yoğun ilgisi ile 25-26 Aralık..

YALOVA ÜNİVERSİTESİ AİKİDO TOPLULUĞU 2021’NİN SON SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yalova Üniversitesi Aikido Topluluğu, 2021 yılının son seminerini Mersin Aiki Mugen Dojo antrenörü Rıdvan Doğan’ın (Aikido 4 Dan) katılımıyla gerçekleştirdi.

Yalova Üniversitesi Aikido Topluluğu üyelerinin yoğun ilgisi ile 25-26 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen seminere konuk olan Mersin Aiki Mugen Dojo antrenörü Rıdvan Doğan deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. 21 yıldır aikido ile ilgilendiğini belirten Rıdvan Doğan, aikidonun felsefesi, dojo kuralları, bazı temel tekniklerin incelikleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Rıdvan Doğan daha sonra ise seminere uygulamalı olarak devam etti. Aikidonun stresle başa çıkabilmek için oldukça önemli bir spor olduğunu belirten Doğan, yalnızca dışarıdan gelen şiddete karşı bir değil, aynı zamanda içeriden gelen strese karşı da önemli bir savunma aracı olduğunu söyledi.

Seminer sonunda Yalova Üniversitesi Aikido Topluluğu Antrenörü Şahin Özdemir ve etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan öğrenciler, Mersin Aiki Mugen Dojo antrenörü Rıdvan Doğan’a teşekkürlerini ilettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL