Gündem

YALOVA’DA CAMİLER İLK TERAVİH NAMAZINA HAZIR

  Yalova Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından cami ve mescitlerin halı ve avluları temizlenmişti. Temizlik..

YALOVA’DA CAMİLER İLK TERAVİH NAMAZINA HAZIR

 

Yalova Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından cami ve mescitlerin halı ve avluları temizlenmişti. Temizlik çalışmalarının ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi tarafından kılınacak ilk teravih namazı öncesi dezenfeksiyon işlemleri tamamlandı.

“Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da çalışmaların merkez ve merkez köy camilerinde yapıldığını kaydederek, “İlk teravih öncesi ekip arkadaşlarım cami ve mescitlerde dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını tamamladılar. 2023 yılının ilk teravihine bu akşam ilk sahuruna ise bu gece kalkacağız. Allah tuttuğumuz oruçları ve yapılan ibadetleri kabul etsin. 11 ayın sultanı Ramazan ayının hepimize kardeşlik, barış, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Başta Yalova’da yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL