Gündem

YALOVA’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101’İNCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Marmara’nın incisi Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk halkı, asırlardan beri hür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı hayatın şartı kabul etmiş bir..

YALOVA’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101’İNCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Marmara’nın incisi Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk halkı, asırlardan beri hür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı hayatın şartı kabul etmiş bir millettir. Binlerce yıllık tarihi boyunca başka güçlerin kendi iradesi üzerindeki tasallutunu asla kabul etmeyen ve varlığını daima bağımsız bir devlet uğruna adayan aziz milletimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yürütülen milli mücadele sonucunda 19 Temmuz 1921’de Yalova’ya bağımsızlığını kazandırmıştır.

 

Bu yüzden 19 Temmuz, bizim için yalnızca bir tarih değil tarihten öte; şanlı kurtuluşumuzun ve işgal güçlerine karşı yazdığımız destanın adıdır. Aziz milletimizin, kentimizin kurtuluş kaderini bin bir zorluk içinde tayin ettiği gündür 19 Temmuz. Bugün bu kutlu günün 101. yıl dönümünü kutluyor; Bize bu coşkuyu yaşatan ve hayatları pahasına kahramanca mücadele eden başta büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, tüm Yalovalıların 19 Temmuz Kurtuluş Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL