Bölge

YALOVA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK PARKI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

YALOVA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK PARKI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Yalova Belediyesi tarafından şehrimizin en büyük çocuk parkı Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Akasya Parka yapıldı. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un “Şehrimize..

YALOVA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK PARKI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

YALOVA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK PARKI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yalova Belediyesi tarafından şehrimizin en büyük çocuk parkı Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Akasya Parka yapıldı.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un “Şehrimize yeni parklar kazandıracağız ve parklarımızı modern bir görünüme kavuşturacağız” açıklamasının ardından harekete geçen Yalova Belediyesi ekipleri birçok parkı modern ve günümüz şartlarına uygun hale getirdi ve getirmeye devam ediyor.

Yeni nesil oyun gruplarından 25 çeşit oyun donatısının kurulumunun sağlandığı Akasya Parkta çocukların hem eğlenip hem de bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayacak geniş, dinlenilebilir bir alan şehrimize kazandırıldı. Ayrıca çocukların kas, iskelet ve motor gelişimine katkı sağlayacak her yaş oyun grubu için tasarlanmış yeni nesil oyun grupların tamamı ahşap malzemeler kullanılarak yapıldı. Her ayrıntısı detaylı bir şekilde incelenen Akasya Parkta bulunan mevcut ağaçlar korunarak tasarımı yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi duyduğu Akasya Parkta vatandaşlar için banklar, kumsal kısmına ise her yaştan çocuğun kullanabileceği salıncaklar konuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL